Snart flyttar vi!! :)

Vad duktig jag har varit på att uppdatera här! :P Har inte haft lust att skirva nånting helt enkelt! Mycket har hänt sen sist jag skrev. I dag t ex var vi och besiktade vårtat blivand HUS! :D Så den 1 september flyttar vi! Det är bara 2 veckor kvar nu, och gissa om jag längtar? :)

Livia började på dagis igen idag, hon var varit hemma i ungefär 1½ månad! Först ville hon inte ens gå in, så jag föjde med in en stund, och efter 5 min märkte hon inte ens att jag var där. Så det gick jätte bra! :) Hon har slutat sova på dagen nu, och hon var lite trött när jag kom och hämtade henne, det är ju ett annat tempo på dagis än det är hemma. Men det gick över ganska snabbt, och hon somnade direkt när hon la sig kl sju. :) Sover hon på dagen somnar hon inte förrens vid nio, och vaknar ändå samma tid på morgonen. Och hon behöver sova 12 timmar på natten.

Jag skrev igår på FB att Leona varit så duktig och sovit hela nätterna nu ett tag. Och vad gör hon då i natt? Jo hon vaknar halv fem och vägrar somna om! :S Var vaken säker 1½ timme, låg och pratade och skrattade! Jag var inte så sugen på att vara vaken då.. Men hon somnade om till slut iaf, i våran säng. Det var nog det hon ville! :)

Ammar gör jag inte så mycket längre, bara morgon och kväll, och det är ganska skönt! Hon blir mer mätt när hon får riktig mat, och så har vi fått lite mer rutiner oxå. Både på sömnen och maten. Så det tycker jag är bra. :)

Livia har blivit så himla duktig på att prata! Bara under sommaren så har hon lärt sig att prata riktigt. Hela meningar. Det är så roligt nu när vi kan prata MED varandra! :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!