Tisdag 26 juli 2011

2 dagar har jag jobbat nu. Och det går bra. Jobbar ju inte direkt många timmar om dagen! :) Och så har jag sån tur så Bella kan vara här och vara barnvakt! :)

Däremot får jag mer och mer ont i höfterna! Kan inte gå normalt. Men värst är det när jag ska sova! Sover alltid med en kudde mellan knäna, men det blir inte direkt bättre. :/ Vaknar varje gång jag ska vända mig, vilket är ofta! Har även ont i ryggen, i svanken. Jag har inte haft foglossning förut, men det måste vara det jag har nu! Och det känns inte så kul..  :/ Jag har ju så länge kvar, och jag har inte tid att vila. Jag har ju 2 barn till att ta hand om. Och ett hem. Men blir det inte värre än såhär så ska jag inte klaga! :)

Igår gick jag in i vecka 30. Det är inte allt för många veckor kvar! Helst inte mer än 10. :) För jag vill inte gå över! Är det så att många går över med tredje barnet? Lr är det bara nåt jag fått för mig? Hoppas inte det gäller mig! :)

Tänkte lägga in lite bilder, men som vanligt så fungerar det inte!



(Det fungerade inte ens att spara inlägget igår, så jag får göra det nu ist!)

Torsdag 21 juli 2011

Undra varför man aldrig lär sig att ta det lugnt? Jag vill göra så mycket, och jag hatar när jag inte får göra saker själv! Jag tror att min kropp fungerar som vanligt när jag är gravid, men det gör den ju inte.. :/ Imårse tex, så tog jag båda barnen i syskonvagnen och gick in på byn. Jag tänkte att jag går sakta så går det säkert bra. Men jag kan ju säga att jag ångrade mig när jag skullle hem.. Sen efter middagen så kom vi på att vi skulle ut och cykla. Det blev ingen lång sväng, för Leona var mest bara arg över att behöva sitta stilla.. Men iaf. Nu sitter jag här i soffan och har så ont att jag typ inte kan gå. Jag är så glad att barnen somnade på en gång så jag slipper springa i trappen. Jag längtar inte tills jag ska börja jobba.. Jag hade ont redan innan. Och jag har ju inte blivit mindre heller..

Träffade Cicci idag oxå. Och magen. :) Blir lite avundsjuk på henne, med tanke på att hennes bebis snart kan komma när som helst! Och jag har länge länge kvar.. Fast det går nog fort. Och jag har ju inte hunnit måla/tapetsera om tv-rummet och renovera badrummet än heller! :P Så lite mer tid måste vi ha på oss! :)

Jag är så sugen på jordgubbar och glass!! Har jag lite tur kanske nån kommer hem med det till mig snart.. :)




Måndag 18 juli 2011

Idag går jag in i vecka 29. Snart bara 10 veckor kvar. Tiden går så fort! Min semester är snart slut oxå. Fast jag kommer bara att jobba över lunchen nästa vecka, eftersom Livia ska ha gipset till den 1 augusti. Så den 2 augusti kommer jag att börja jobba heltid igen, fast det blir bara i 2 veckor. Bella är så snäll och ska vara barnvakt nästa vecka när jag jobbar. :)

Livia sover hos mormor i natt. Så vi har bara haft 1 barn idag. Vilken skillnad det är! Hon blir så mycket lugnare när hon är ensam. Om man bortser från några utbrott på Dollar och Simon.. Snacka om att den tjejen har humör! :) Jag vet inte vart hon fått det ifrån.. :P Men det är bra, man ska vara bestämd!

Måndag 11 juli 2011

Fint väder idag oxå. Man börjar bli lite bortskämd! :) Jag älskar solen! :) Och idag har det varit så där lagomt varmt! Och jag älskar att vi har en egen gräsmatta! :)

Har varit hos BM idag oxå. Jag hade faktiskt inte gått upp så mycket i vikt nu. 2 kg på 4 veckor. Så jag behövde nog dom där kilona jag gick upp ibörjan. Däremot var inte blodvärdet så bra.. :/ Så det blir till att äta mer järn! Annars var allt bra, och bebis växer! :) Den är väldigt rörlig, och vissa sparkar gör ont! BM sa att den ligger långt ner, och det känns!

Efter vi varit hos BM gick vi ner på hempan och köpte glass. Det blir mycket glass nu på sommaren! :)

Sen gick vi till pappa och Mia, där vi blev bjudna på middag! :) Vi blev kvar där tills det var dags för tjejerna att sova. Nu sover dom och jag sitter här och håller på att somna.. Inget bra på tv´n är det heller!

Jag vet att jag är tråkig som inte lägger in några bilder i bloggen! MEN, jag har inga bilder på själva datorn. Och hårddisken är i datarummet. Och jag sitter alltid i soffan när jag sitter vid datorn. Så nu vet ni det! :P

Söndag 10 juli 2011

Nu är Dunder helgen över. Jätte fint väder har vi haft. Och Även fast inte Livia kunde åka några karuseller så tror jag att hon hade jätte roligt. Hon har både fått bilar skor och bilar tröja! :) Och så fick hon sockervadd. Så jag tror hon hade en bra helg! Måste ju försöka hitta på saker att göra nu när hon inte kan gå. Och inte kan hon bada heller. Annars har det ju verkligen varit väder för det nu! I tisdags var vi till Junsele oxå. Och det tyckte hon var jätte roligt! :)

Igår var jag faktiskt ut en sväng. Tycker inte att det var så jätte roligt, och jag ångrar att jag löste in mig! Det var ganska mycket folk, men jag träffade ju knappt nån jag kände! Kanske är det så att jag inte känner så mycket folk här.. :P Fick visa leg när jag skulle gå in i öltältet! Haha! Jag vet ju att jag se ung ut, men hallå?! Lite roligt var det faktiskt. Särskilt när jag inte hade nån aning om vart mitt körkort var så jag fick stå och leta igenom plånboken ett bra tag! Kändes som att alla tittade på mig. Men så var det säkert inte! :) Åkte iaf hem vid tolv.

90 dagar kvar till bebis är beräknad. Alltså 3 mån. Tiden går fort. Som jag känner nu så kommer jag inte bli gravid sen på ett tag. Min kropp behöver vila. Jag har inte varit med om att det varit så här "jobbigt" så här tidigt i graviditeten förut. Men det kanske beror på att jag varit gravid 24 av dom senaste 48 månaderna! Kan det stämma? Jag kanske inte har räknat helt rätt. Ja ja.. Jag är lite trött idag. :P Imårn ska jag till BM igen. Och få ställa sig på vågen igen. Jätte kul! :P Och så hoppas jag att mitt blodvärde har gått upp. Det var inte alls bra sist! Det blir oxå sämre för varje graviditet.. :/

Nu tycker jag min älskling kan komma hem med filmen så jag kanske orkar se hela utan att somna! Och så vill jag ha mitt godis! (Undra varför jag går upp mycket i vikt.. :D)

Lördag 2 juli 2011

Jag är inte så duktig på att uppdatera min blogg. Jag belv faktiskt förvånad när jag såg att det är några som är inne på min blogg fortfarande! Jag har inte skrivit nåt på nästan 2 månader! Mycket har hänt sen dess! Får se hur det går nu, om jag fortsätter att skriva. Jag har haft så mycket annat att göra så jag har inte haft tid. Det blir inte mycket tid över när man har hus, familj och jobbar heltid.. + att vi håller på att renoverar, och det tar tid! Men bra blir det! :) Tänk vad lite färg kan göra! Nu sist målade vi om trappen och väggarna i hallen. Vitt blev det, och det blev så fint! Köpte nya hallmöbler oxå, så nu gillar jag hallen. Förutom golvet, som vi oxå ska byta. Köket och tvättstugan är nästan klart. Och det blev oxå jätte fint! Tvättstugan är ju inte direkt ett rum jag skulle ha prioriterat, om det inte varit för att det var vattenskada där. Det är väl kanske inte det första rummet man gör om.. Men det blev väldigt stor skillnad! Det var nog inte gjort nåt där inne sen huset byggdes. Det jag vill göra nu är att måla och tapetsera om vardagsrummet. Skulle vilja göra det innan bebisen kommer. Så man kan känns sig klar! :) Men jag vet att det finns nån som tycker att jag ska ta det lite lugnt.. :P Jag hinner knappt avsluta en sak så vill jag börja med nåt annat! :) Men det är ju så roligt att hålla på, och det blir ju så fint! :)

Nu blev det bara massa om huset. Tänkte ju att jag skulle skriva lite om mina underbara barn oxå! :) Livia som är så duktig och helt plötsligt slutade med blöja. Hon som har vägrat både potta och toa. Jag tror inte på att "tvinga", jag tror dom kommer på det själv. Och mycket riktig, hon bara tvär slutade. Inte en enda olycka har skett, varken på dagen eller natten! Och hon är så stolt över sig själv! :)

Leona har blivit så stor. Både till utseendet och sättet. Hon är ingen bebis längre. Hon pratar inte lika mycket som Livia gjorde i den åldern, men hon är väldigt duktig på att visa vad hon vill! Och hon är väldigt bestämd! :) Hon har redan börjat med "kan själv". Och jag tror att mycket har att göra med att hon ser vad Livia gör. Även om hon är väldigt bestämd och har mycket egen vilja, så märks det att hon ser upp till storasyster och vill göra som hon gör. Och Livia är nog världens snällaste och mest omtänksamma storasyster! Leona har verkligen tur där! Jag var heller aldrig orolig när jag var gravid med Leona för hur Livia skulle vara mot sin lillasyster. Lite mer orolig är jag nu faktiskt.. :) Även fast Leona är jätte snäll, så är hon lite mer våldsam. Men det går nog bra! :)

Vad mycket jag skrev nu. Hoppas nån orkat läsa. Nu kom min älskling in, så nu ska jag umgås med han en stund innan jag somnar i soffan! :) Förresten så har jag semester nu! Så skönt! Hoppas ni har en trevlig kväll! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!