Lindex, till Livia :)

Lindex Shop Online - Solhatt

Lindex Shop Online - Topp

Lindex Shop Online - Jeansshorts

Lindex Shop Online - Topp

Lindex Shop Online - Leggings, 3/4-längd

Lindex Shop Online - Joggingbyxa

Lindex Shop Online - Joggingbyxa


Lindex, till Leona :)

Lindex Shop Online - Solhatt

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Joggingbyxa

Lindex Shop Online - Romper

Lindex Shop Online - Klänning


Lösenord!

Vilket roligt väder vi har! Man vill juh inte ens gå utanför dörren! Nu vill jag ha sommar! Det kan väl iaf sluta regna! Inte så kul att vara ute och gå med barnen i vagnen när allt blir så blött! Har världens sämsta regnskydd till vagnen oxå! Men jag tänker inte betala 500 kr för ett nytt, för snart måste jag ändå ha en annan modell, när jag ska ta bort liggdelen..

Båda barnen sover nu. Samtidigt! Helt otroligt! Det händer inte alltför ofta. Livia ha blivit så "mammig". I tisdags så blev hon jätte ledsen när jag skulle lämna henne på dagis. Och det har aldrig hänt förut! Och när vi är hemma ska hon vara uppe hos mig hela tiden! Fast när Anders kommer hem så funkar det lika bra med han, och det är ju skönt! Hoppas att det bara är nåt tillfälligt..

Förresten så funderar jag på att skaffa lösenord till min blogg, så jag vet vilka som läser och tittar på bilderna. Så om du vill forsätta läsa så kan du skicka ett mail till mig. [email protected] eller på facebook. :) Jag är juh som ni kanske märkt inte så jätte duktig på att uppdatera, men ibland blir det iaf ett inlägg.. :)

Tråkigt att det ska regna imårn. Då blir det ingen marknad för oss iaf. Fast vi funderade på att åka till Hoting ist. Men jag tror inte att det blir det heller när det regnar..

Köpte nytt bläck till skrivaren igår för 500 kr, och när jag skulle skriva ut så blir det ingenting på papperet! Och när jag provade skriva ut en bild så blev den röd?! Jag som skulle skiva ut inbjudningskorten till dopet! Och det börjar bli lite bråttom.. Blir så less när det inte funkar! Och jag vet inte vad som är fel heller! Nån som vet? :)

Nu har jag börjat och ge Leona magdroppar. Och så fick hon gröt till frukost. Och jag har inte märkt nånting på henne idag. Igår fick hon ingen gröt alls, (brukar ge henne lite på kvällen) och då sov hon från 19.30 - 23.00. Sen vaknade hon 01, 02, 05 och 07. Och Livia sov till åtta! Men då ville såklart inte Leona sova längre än till 07. Det är typiskt! ;)

Idag ska vi beställa mat. :) Det var länge sen sist. Jag är ju så himla duktig nu och skriver matschema och lagar mag varje dag! :) Men ibland måste man juh få fuska lite.. :)

Ska skriva ett brev och säga upp lägenheten idag, så nu hoppas jag att vi hittar nåt annat inom 3 månader.. Ska bli skönt att flytta. Fast ändå inte. Tycker om lägenheten, men den är lite för liten. Och lite för kall på vintern när man har barn som kryper på golvet!

Nej nu tror jag att jag ska kolla efter lite kläder. Till Livia. :) Leona får ärva av sin storasyster. Fast det funkar inte riktigt med allt. Eftersom dom inte är födda samma månad, och Leona är mycket större än vad Livia var. Så alla sommarkläder som jag hade till Livia är redan för litet för Leona. Lite tråkigt. Så jag måste nog handla lite till Leona oxå. :)

Sova!

Gud vad jag är dålig på att blogga! :P Jag har helt enkelt inte tid. Det finns så mycket annat man "måste" göra.. Idag har vi iaf varit på Baby-Öppet. Åt god mat och umgicks med mammor och barn! :) Vägde Leona nu oxå. 7,8 kg! Min "lilla" tjej. :) Eftersom hon nu hunnit bli 4 månader så har vi börjat med lite smakportioner av gröt. Hon verkar tycka om det, men har fått lite ont i magen på kvällarna. (Antar att det beror på det.) Så nu har vi köpt magdroppar oxå, så vi hoppas att det blir bättre!  Efter råd på BVC, så har även köpt ersättning som jag ska ge henne på kvällarna så hon kanske sover lite bättre. Lite jobbigt när hon bara sover max 2 timmar i taget! Men sen när Livia kommer och väcker mig kl sju, ja då sover hon så gott (för då har hon juh ätit hela natten) så jag sen måste väcka henne för att vi ska hinna till dagis! Ja jag blir ju som sagt väckt av Livia på morgonen nu, för hon har börjat sova i "storsäng". :) Så skönt att slippe hämta henne på morgonen, nu kommer hon in och lägger sig bredvid mig! :) Men då är det ist kvällarna som är värre, får hålla på en timme varje kväll innan hon somnar.. Jag vägrar sitta inne hos henne tills hon somnar, så det är bara att gå tillbaka med henne till sängen varje gång hon kliver upp! Men oftast räcker det med att hon ser mig så springer hon tillbaka! :) Lite jobbigt när man är ensam och ska försöka lägga 2 barn samtidigt, men idag hade jag tur, för mamma kom hit och stannade tills den ena hade somnat! :) Det är underbart med barn, men gud vad skönt det skulle vara att få sova! Det är väl snart ett år sen jag fick sova en hel natt.. Men jag hoppas att jag inom ett år ska få göra det igen! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!