Onsdag 20 april 2011

Idag har vi varit i stan. Det gick jätte bra. Allt var bra med vårat lilla <3. Jag som har varit så himla nervös! Däremot blev jag flyttad ganska mycket. Vilket jag redan visste, för lite koll har jag. :) Lite roligt oxå att vi fick precis det datumet som jag trodde! Men vi ska dit igen om 3 veckor. Så det kan ju ändras..

Handlade lite gjorde vi oxå. Men vi fick inte så mycket tid till det, för dom ringde från dagis och sa att Leona hade feber. :/ Så vi han inte göra allt som vi hade tänkt. Men jag har planerat att åka in snart igen, och åka till Jungelhuset. :)

När vi kom till Ström så åkte jag och jobbade några timmar. Anders skulle på möte, så Ida var så himla snäll och var här och var barnvakt! :) Nu tänkte jag sätta mig i soffan och titta på Grey´s.




Söndag 17 april 2011

Tycker faktiskt om söndagar. Det gjorde jag absolut inte förut, och jag vet inte vad som har fått mig att ändra mig. Kanske beror det lite på att jag aldrig är ute på helgerna längre.. :P Vilket jag tycker är väldigt skönt! Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Vi har varit ensamma nästan hela dagen jag och tjejerna. Gjorde våfflor till lunch. Och sen kom Ida och hälsade på, vilket var mycket trevligt! Hoppas vi kan börja ses lite oftare, vi bor ju inte direkt långt ifrån varandra! :) Sen när Anders kom hem så åkte vi faktiskt på Sibylla och åt hamburgare! Det var gott, och väldigt uppskattat eftersom vi inte äter ute direkt ofta. Sen har jag badat barnen och städat badrummet. Tycker det är väldigt bra att göra det när dom badar eftersom jag ändå måste vara där inne då! :) Nu sover dom sen några timmar tillbaka och jag väntar på att brödet ska bli klart så vi kan fika framför tv´n. Nu tror ni säkert att det är jag som har bakat när jag skrev sådär, men i det här huset är det faktiskt Anders som bakar mest. Ja jag vet att jag har en underbar sambo! :D



Inte många dagar kvar nu.. Och jag är så nervös!!





Mina älsklingar <3

Lördag 16 april 2011

Nu har jag äntligen jobbat klart för den här veckan! :P Nästa vecka jobbar jag bara 4 dagar, ska bli skönt!! + att vi ska till stan på onsdag, så då jobbar jag bara några timmar när jag kommer hem.

Idag har vi varit hos Tony, Carola och barnen och grillat! Första gången i år! Gott var det! Men jag är glad att jag inte behövde sitta ute och grilla, för gud så kallt det blåste! Barnen var väldigt trötta och somnade direkt vi kom hem. Jag åt så det kändes som att magen skulle spricka! Det var ju efterrätt oxå! :D Och nu sitter jag och äter godis! Hm.. Inte bra!

Nu ska jag umgås med min älskling! <3

Torsdag 14 april 2011

Sitter och väntar på att mina barn ska vakna så vi kan äta frukost.. :) Var tvungen att tvätta håret imårse, (kan inte göra det på kvällen :P) och då måste jag kliva upp och duscha innan Anders åker på jobbet. Så kl 06 klev jag upp, och mina barn sover fortfarande.. Var upp med välling till Leona för ett tag sen, men det verkar som att hon somnade om.

Idag jobbar jag fm. Slutar 14. Tycker det är mycket bättre än att jobba em. Förutom att jag måste laga middag idag. :P Men imårn behöver vi inte laga middag, för då ska vi till mamma och äta smörgåstårta! Hon fyller nämligen år imårn! Sen ska kanske Livia och Leona sova där. För jag jobbar på lördag och Anders ska på kurs, så mamma ska vara barnvakt. Och då frågade hon om dom fick sova där. Leona har aldrig sovit borta (utan mig) men det går nog bra. Skulle aldrig lämna henne till "vem som helst". Men mamma träffar dom ju nästan varje dag, och så ska ju Livia oxå sova där. :)





SOMMAR!! :)





<3

Onsdag 13 april 2011

Nu är det snart två veckor sen jag skrev nåt här! Jag glömmer nästan bort att jag har en blogg.. :P Hinner skriva lite nu innan Grey´s börjar.

Vi har nu en 3-åring här hemma. Livia fyllde ju år i lördags. :) Det var kalas i flera dagar, och hon fick jätte mycket fina presenter!

Båda tjejerna var sjuka förra veckan, förkylda, så dom var hemma från dagis hela veckan.. Men den här veckan är allt som vanligt igen.

Snön är snart borta, vilket jag tycker är super bra! Jag har tagit fram cykeln, så idag cyklade jag på jobbet. Skulle bara ha haft tag på en cykelkärra så barnen kan åka. Nu kan jag ju bara cykla med ett barn i taget.. :/ Fast jag undrar hur tungt det blir med två barn i den.. Tur det inte är så långt till dagis! :D

Idag har jag även städat bort lite vinterkläder. Tror inte det behövs längre. Nu är det fodrade galonkläder som gäller! + massa ombyten eftersom Livia verkar bada i vattenpölarna på dagis!

Nej nu är kl nio så nu har jag inte tid att skriva mer. Nu ska jag titta på Grey´s, dricka te och äta nybakat bröd som min älskling har bakat! <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!