Onsdag 30 Juni 2010

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Har helt enkelt inte orkat! :P Har väl hänt en del sen sist, man jag ska nog inte dra allt här.. Jag har iaf fyllt år. (Fast äldre blev jag inte!) :D Men jag hade en underbar dag med familj och vänner. Fick allt jag önkade mig, även fast jag egentligen inte önskat mig något! :) Men det finns juh alltid saker man vill ha. Och det fick jag! Gjorde även en smörgåstårta som jag själv (och andra ?) tyckte blev ganska god! Den tog iaf slut, så lite god var den nog.. :) Nu är det ett tag till nästa födelsedag här hemma, för det blir inte förens i januari, då Leona fyller 1 år! Men tiden kommer nog att gå ganska fort.. Snart är hon ½ år, och vad har jag gjort under den tiden? Sen jag fick barn så har tiden bara försvunnit! Hoppas inte att det går lika fort tills dom blir 18, får då är väl jag snart 40 (!!) Fast först ska jag fylla 30. Längtar inte dit.. Jag tycker inte att andra som är 30 är gamla, men jag kommer nog att tycka att jag är det.. :P Men jag har iaf hunnit få 2 barn. Har juh sagt att jag inte ska ha barn efter jag fyllt 30. Det kan juh hinna ändras, men just nu är jag nöjd med mina 2 underbara prinsessor! :)

Dop ska vi ha på lördag, är lite nervös faktiskt.. Först och främst för texten jag ska läsa i kyrkan. Men oxå för hur det ska gå med dukningen! Det är väl inte så himla jätte noga, men jag vill gärna att det ska vara fint! :) Och nu fattas det dukar till några bord, och jag har fortfarande inte kommit på hur jag ska göra.. Tänker inte åka in till stan bara för att köpa det! Vi ska juh upp och duka på fredag, så jag får väl se hur det ser ut då. Om jag skulle behöva köpa nåt annat så kanske jag hinner det på lördag. Hon ska juh inte döpas förrens kl 15..

Nej nu orkar jag inte skriva nåt mer! :) Måste gå och äta lite tror jag, så jag inte försvinner! Haha! Känns lite konstigt att ställa sig på vågen och den visar under 50 kg.. Får man väga 49 kg när man är vuxen, och har fött 2 barn?! :D Men jag ska vä inte klaga över att jag går ner i vikt utan att jag försöker.. Fast det kan vara lika svårt att gå upp (eller hålla vikten) som det är för andra att gå ner! Men ni som har sett Leona kanske förstår varför jag gå ner! :D Sötnosen min <3

Torsdag 10 Juni 2010

Så fint väder det har varit idag! Jag blir så glad! :) Hoppas det blir det imårn oxå :) Såg inte ut att bli lika bra som idag. Och sen ska det regna hela helgen! :/ Vart är sommaren? Läste en insändare i öp idag, där nån undrade vart sommaren var. Och jag kan inte annat än hålla med! För nu är det typ mitten på juni, och vi har haft typ 2, max 3 fina dagar! Dom andra dagarna det varit fint har det juh blåst så kallt! Jag behöver inte ha 30 grader varmt, (det är bara jobbigt för barnen) men iaf sol. Typ som idag! :)

Idag var jag och beställde saker från panduro. Jag hoppas verkligen att allt finns nu! Det brukar alltid vara nåt som är restat, och det skulle juh vara typiskt om det är just det jag ska ha! Men det kommer väl nästa vecka, som om det skulle vara så så får jag väl åka in till stan och handla ist!

Anders har varit ute och handlat och han köpte med en glass till mig! Gud vad gott det var. :) Andra glassen idag.. Jag som skulle bli så duktig och sluta äta massa onyttigt! Men hur lätt är det att sluta när jag typ kan äta vad som helst utan att gå upp? Det är juh så gott! :) Fast det är väl bra ändå att inte äta massa onyttigt.. Men så mycket äter jag väl kanske inte ändå, när jag tänker efter.. :P

Var och tittade på studenterna idag. Blev lite avundsjuk faktiskt. Jag hade oxå velat vara med på min student. Jag var juh med, men ändå inte. Fick juh Livia i april, så det var en väldigt lugn student för mig! Tänkte inte så mycket på det då, eftersom jag bara tänkte på min underbara bebis Livia. :) Men nu i efterhand så hade det faktiskt varit kul att vara med på allt.. Men jag skulle juh självklart inte vilja ändra på nåt! Att få barn är juh det underbaraste man kan vara med om! Även om Livia nu är en VÄLDIGT trotsig 2-åring :P, så är hon och Leona det bästa som har hänt mig! Och jag är så glad och tacksam över att jag har två underbara, friska barn! :)


Onsdag 9 Juni 2010

Börjar äntligen att må lite bättre! Igår mådde jag inte alls bra, kändes som att jag hade feber. Fast jag kollade aldrig det. När man har barn så kan man ändå inte vara sjuk, så det är lika bra att inte känna efter så mycket.. :P

Jag som ville gå ut och titta på balen igår. Men det var juh inte direkt så fint väder heller, så jag hade nog inte gått ändå.. Fick juh se alla på kort på facebook imårse ändå! :)

Var och träffade prästen vi ska ha på dopet idag oxå. Det är juh bara 3 veckor kvar nu. :) Och nu ikväll har jag suttit och planerat dukningen, måste beställa och handla lite saker.. Vill ha rosa blommor, i tyg, men jag hittar inga fina. Tror att jag ska åka på Dollar och titta. Dom kan juh ha nåt där.. Hoppas jag! :) Annars får jag åka till stan. Skulle vilja åka dit och handla lite annat oxå. En studsmatta till Livia tex. :) Hon älskar värkligen att hoppa studsmatta! Hon tjatar varje dag på att hon vill åka till Mille! (För han har juh en studsmatta :)) Men eftersom vi inte har nån gräsmatta att ha den på, så får vi väl ha den i Havsnäs så länge. Då kommer hon väl vilja åka dit varje dag! :)

Imårn ska det iaf bli fint väder. Enligt ÖP iaf. Så jag hoppas dom har rätt! Ska gå och titta på när studenterna går ut tänkte jag. Måste köpa blommor oxå. Det kanske är bäst att gå och fixa det ganska tidigt, det är nog många som ska handla imårn skulle jag tro.. Men Livia har juh börjat vakna 05.30 på mogronen, så vi är juh uppe tidigt! Fast Leona sover längre. Till 09 idag! :) Men då har hon juh ätit några gånger på natten oxå. Fast i natt sov hon faktiskt från 19-03! Helt otroligt! Och jag somnade starx efter 20, så jag var ganska utvilad när Livia kom in i morse! :) Funderar på att lägga min snart, så skönt att få sova. Det måste vara bland det bästa som finns! :)


Bilder


Leona och Melinda


Bilder

 


Tisdag 8 Juni 2010

Tröööt! :S 05.30 kom Livia in imårse! Måste köpa rullgardin till hennes rum, så det blir lita mörkare där inne. Hoppas att hon sover bättre då..

Ont i halsen har jag idag oxå! :/ Usch! Tycker inte om att vara sjuk! Ska ta en alvedon så kanske huvudvärken försvinner iaf.. Anders ska skjutsa Livia på dagis idag, så slipper jag gå ut än.. Har tvätt-tid idag, men jag tänker inte börja förrens Livia har åkt. Hoppas jag hinner ändå.. Inte så kul när man har barn och bara får tvätta EN gång i veckan!! Leona sover än, och jag hoppas att hon vill sova mer sen idag, så jag får vila lite.. Men det brukar juh vara så att när man är trött eller sjuk så vill dom inte alls sova!

Om nån av er vet om nån lägenhet (helst 3:a eller 4:a) så får ni gärna höra av er. :) Har juh somsagt bara 3 månader kvar i den här lägenheten!  Känns jätte bra! Men man vill juh gärna ha nån annanstans att bo oxå..

Hade tänkt att jag skulle lägga in lite bilder. Får se om jag orkar sen.. Det tar juh sån tid! Och just nu vill jag bara lägga mig och sova!!!

Måndag 7 Juni 2010

Leona har fått sin första tand! :D Gud vad det känns som att hon blev stor nu! Hon är ingen liten bebis längre.. Vände sig från mage till rygg gjorde hon idag oxå. Så nu kan hon vända sig åt båda hållen! :)

Fick träffa Sandras lilla Minna idag oxå! Gud vad söt hon är! :) Kul att träffa Sandra oxå, :) det var juh ett tag sen..

Gjorde sallad till middag idag, och det är så gott! Skulle kunna äta det varje dag! :) Särskilt när det är sommar och varmt, fast jag vet inte riktigt vart värmen har tagit vägen..? Ser inte ut att bli nåt bättre väder heller. Får väl hoppas att Juli och Augusti blir super fint! :)

Idag har min lillebror Robin namnsdag, grattis till dig! (Inte för att jag tror att han brukar läsa min blogg men.. :)) Och imårn fyller han år oxå. Har inte köpt nåt till han än.. Vad köper man egentligen till en kille som fyller 17?

Känns lite konstigt att min yngsta bror blir 17, när jag bara är typ.. 20? :) Börjar få lite 25 års kris! Haha! :P 5 år till 30 då! :S Fast det är juh 1 år dit, tills jag är 25 alltså. För jag blir juh faktiskt bara 24, nästa vecka. :) Men jag tänker faktiskt inte på hur gammal jag är längre. Tror jag slutade med det när jag fyllde 20. Får då kunde jag juh gå på bolaget, och sen hade jag juh ingenting att "se fram emot" längre. :) Och nu går jag juh inte dit längre heller, eftersom jag inte dricker, så nu kan jag juh säga att jag bara är 19, eller 18! :) Får juh höra hela tiden att jag ser mycket yngre ut oxå, och det är juh alltid kul att höra! :) För 1 år sen var det en som trodde att jag bara var 16 (!) fast det var väl att ta i kanske! Haha!

Skickade dopinbjudningarna idag oxå. Lite sent kanske eftersom jag skrev att dom skulle svara innan söndag, men dom flesta vet juh om det ändå. Skrivaren har juh strulat så jag har inte kunnat skriva ut dom. Blev inte riktigt som jag tänkt mig, men det får duga ändå! Så till veckan kan jag börja planera dukningen, för då vet jag hur många som kommer. Har kvar massa saker sen Livias dop, så jag kommer använda det igen. Det kommer att gå i rosa den här gången oxå. :) Fick en klänning av Anders syster, som hans mamma skulle sy om lite, så jag har iaf kläder. Bara resten av familjen som oxå ska ha kläder.. Tror jag måste åka in till stan när jag får pengar och handla lite. :)

Nu tror jag äntligen att Livia har somnat, så då ska jag gå och duscha! Anders är juh och skruvar, som vanligt! :P Kanske skriver nåt mer sen, om jag får tid! :)


Söndag 6 Juni 2010

Egentligen borde jag sova nu, med tanke på att klockan är över elva! :S Men jag och Leona klev inte upp förrens kl 10 idag, så jag är inte så jätte trött än.. Vi sov i Havsnäs i natt. Åkte dit igår efter vi varit på kalas hos Mille. :)

Båda tjejerna har blivit förkyld, snorar och hostar. :/ Får se hur Livia är imårn, är hon inte bättre får hon vara hemma från dagis. Ingen feber har dom iaf, tur det!

Livia somnade i bilen på väg hem idag, hon var jätte trött! Bar in henne i sängen, och sen somnade hon om. Så hon har typ sovit sen 17. Undrar när hon vaknar imårn.. Hoppas att hon inte vaknar innan kl 6 iaf!

Nej jag måste nog plocka undan här och lägga mig innan Leona vaknar..

God natt! :)

Torsdag 3 Juni 2010

Idag har vi varit på BVC. Var ju så tråkigt väder så det var ganska skönt att "få" vara inne :) Eftersom Familjecentralerna fyller 10 år så bjöds det på tårta! :) Blev ingen vägning idag eftersom jag gjorde det förra veckan. Hon går juh inte upp så mycket längre. Tack och lov! :) Från kl 8 till kl 13 så sov Leona 20 min. Hon brukar sova några timmar på förmiddagen och några timmar på eftermiddagen. Men igår och idag har hon inte velar sova så mycket.. Men då sov hon däremot längre i natt. Från 19-00.30! Och sen vaknade hon 2 gånger till och åt.. Men ändå! Över 5 timmar i sträck! Tänk om hon kunde göra så hela natten.. Skulle hon bara vakna 1 gång skulle jag vara överlycklig! :) Fast jag är juh glad att hon bara vaknar och äter iaf, sen somnar hon juh om!

Tror att jag bara så låta Livia sova ½ timme på dagis from nu. Hon somnar juh inte på kvällarna! Tog 1,5 timme för henne att somna ikväll.. Tror inte att hon behöver sova så mycket på dagen, och sover juh enda till 7 på morgonen. Och ibland när hon inte är på dagis så sover hon inte på dagen, och då somnar hon nästan på en gång på kvällen.

Det blev mycket om sömn idag, men sömn är juh viktigt! :)

Imårn ska vi gå och hälsa på Anna-Karin och Ante. Livia har tjatat om att hon vill dit hela veckan! :) Och på lördag ska vi på kalas, till Mille som fyller 4 år. :)

Nu har jag iaf kommit på ett lösenord, så ikväll låser jag min blogg!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!