Föräldraledig!

Om det inte var för att jag var tvungen att amma, så borde jag nog inte vara den som är föräldraledig, för jag hatar att vara hemma! Det är så tråkigt! Och jag kan inte hitta på saker att göra heller. Jag är en tråkig mamma när jag är hemma. Stackars Livia. Och med Leona kan man juh inte hitta på så mycket. För det enda hon gör är att äta och sova. När Leona blir lite äldre så kan dom iaf leka med varandra. Jag tycker att det är roligt att gå ut och hitta på saker med min barn, men när vi bara är hemma blir jag bara deprimerad! Det är tur att Livia är så duktig på att hitta på saker själv! Men vad kan man göra här i Strömsund? Ingenting! Jag kanske har varit hemma för länge, för just nu tycker jag att allt är skit! Jag behöver ha nåt att göra, komma ut, träffa folk! När jag jobbar varje dag, då mår jag bra. Och just nu är jag föräldraledig och arbetslös! Och ska jag bo kvar här kan jag nog inte räkna med att få nåt jobb heller.. Om jag hade haft ett jobb så kunde vi, om några månader, dela på föräldraledigheten och ta några dagar i veckan var, men det kan vi ju inte nu när jag inte har nåt jobb. Kanske mår jag lite bättre bara det blir vår, och sommar! För nu vill jag bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvet!

När ska det sluta vara kallt?!

Det är så roligt att det är 1000 minusgrader ut så att man inte ens kan gå utanför dörren! :/ Blir så less på det här! Inte kul att bara vara hemma varje dag. Jag mår inte alls bra av det! Jag måste få komma ut, träffa folk!

Idag är Leona 4 veckor! Gud vad tiden går fort! Hittills har hon gått upp över 400 g i veckan! Får se hur mycket det bli nu på torsdag. Så förra veckan var hon 55,5 cm och vägde 4515 g. :) Tycker att bebis-tiden går alldeles för fort. jag vill att hon ska vara liten längre! Jag kan absolut inte säga att jag är "klar", att jag inte vill ha fler barn. När jag är det så känner jag det. Det säger mamma iaf! :) Jag känner redan nu att jag vill ha fler! Fast det blir inte förrens om några år. :) Innan dess ska jag iaf ha ett hus, och helst ett fast jobb. Fast jobb kan nog bli svårt om jag ska bo här.. Och det ser juh ut som att jag blir kvar här. Så kan det bli när man tvingas välja mellan två saker. Och jag tror inte att Livia och Leona mår dåligt av att bo här så länge dom är små. Men jag hoppas att dom inte blir kvar här som jag! Jag kan juh flytta när dom har flyttat hemifrån! :) Men bara jag har nåt att göra så kan det nog gå bra. Men att sitta hemma varje dag gör inte direkt saken bättre.. För att jag ska må bra, och vara en bra mamma, så måste jag få komma ut och hitta på saker ibland! Och skulle jag få slippa den här lägenheten, och i stället få bo i mitt drömhus, då skulle det nog oxå funka! ;)

Livia ligger i soffan och sover! Somnade när hon tittade på Bilar. :) Hon som typ aldrig kan sova inne! Och nu när det har varit så kallt så har hon inte sovit nåt på dagen, eftersom jag inte kan gå ut och gå med henne.. Skönt för både henne och mig att hon sover nu. Hon blir juh ganska gnällig när hon inte sover! Leona ligger oxå och sover, i vagnen. Snart är det dax för lunch, och då vaknar nog båda två och ska ha mat samtidigt! Tur att Anders kommer hem på lunch snart! Man blir juh lite bortskämd nu när vi är två.  :) Jag klagar absolut inte, för jag vet hur det är att vara ensam, och jag är så glad att jag inte är det nu! Sen att han är världens bästa är juh inte heller nåt minus! :) Alla tjejer tycker väl att dom har världens bästa kille (oftast :P ) men så är det inte, för det har jag! Han är verkligen helt underbar! Okej, det finns faktiskt en sak om inte är så bra, (men det gör det väl alltid) och det är att han vägrar att bo nån annanstans än här. Och helst ska vi bo i Havsnäs, men det vägrar jag! Där går faktiskt gränsen! Jag tycker att jag har offrat nog mycket genom att flytta hit! Ja jag vet att jag klagar på Strömsund, :P jag ska sluta. Det finns säkert många bra saker med Strömsund. Fast ingenting jag kommer på just nu!

Nej, nu blir det lunch! Förresten, jag är hemma varje dag, så kom och hälsa på! :)




Kort uppdat.

Har varit dålig på att uppdatera min blogg på sista tiden. Jag har iaf fått barn, som ni säkert redan vet :) Det blev som jag trodde, en flicka. Världens sötaste Leona! :) Föddes den 26 januari, hon var 50 cm och vägde 3680 g. Förlossningen gick bra. Fast nästan lite för fort! Men vi han juh vara inne på förlossningen 1 timme iaf! Nu äter hon och sover mest. Sover på nätterna, vilket är jätte skönt! Livia tycker att det är jätte roligt att vara storasyster! Hon är så snäll och go med lillasyster. Ska krama och pussa på henne hela tiden. :) Vi gör inte så mycket på dagarna. Är mest hemma och myser. Som man ska göra när man nyss fått barn :) Imårn börjar Anders att jobba igen. Får väl se hur det går när jag ska vara hemma själv med tjejerna.. Men det går nog bra! :) Har varit och köpt en syskonvagn idag oxå. Så nu kan jag gå ut när jag är ensam hemma. Det känns jätte bra. Är super nöjd med vagnen! Ja men nu vet ni lite vad jag har gjort och gör på dagarna. :) Bilder kommer snart! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!