Snor! :P

Nu sover Livia och Leona. Det är så himla skönt att dom somnar så bra på kvällarna! Dock somnar inte Leona utan att jag ammar henne, så om hon vaknar så måste jag amma henne igen för att hon ska somna om.. Hon ligger och suger på fingrna, men vägrar ta nappen! Funderar på att lägga henne i vaggan snart. Och då kan jag juh faktiskt vagga henne så hon somnar själv.. Hon har vaknat så himla ofta på nätterna. Bara sovit 2 timmar åt gången, och då har det varit så lättsamt att ha henne bredvid mig. Men i natt sov hon faktiskt från 23.30 till 05.00! Länge sen jag fick sova så länge, så det var skönt! :) Och sen sov hon till 08.30. Jag hoppas att hon sover så bra i natt oxå! + att Livia sov i sin säng hela natten. Så jag sov jätte bra i natt. :)

Livia har blivit förkyld. Är JÄTTE snorig! Hade lite hosta igår, men ingenting idag. Och hon har inte haft nån feber. Hoppas att hon blir bättre snart! Vill att hon ska vara frisk nu när det är påsk, så hon kan vara ute och åka skoter. :) Hon får iaf vara hemma från dagis imårn. Mamma och Håkan kommer hit imårn oxå. Så då vill hon nog vara hemma. :) Dom ska hit och titta på ett hus! Jag är så glad för att dom ska flytta hit igen! Nu har jag nåt att se framemot. + att vi får besök från Norge på lördag! Och det ser jag verkligen framemot!! :) Jag vet inte om det blir mer när man har fått barn, men jag känner att jag vill ha min familj nära mig. Jag skulle önska att alla bodde här så jag kunde träffa dom när jag vill.. Vissa av er bor alldeles för långt bort, och jag tycker att ni kan flytta hit, NU! :)

Anders är och skruvar i nån bil, ovanligt? :P Jag funderar på att koka te och göra en macka.. Har lite ont i halsen, och jag vill verkligen inte bli sjuk!! Te med honung borde göra det lite bättre. :)

Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


POP Mammabyxor Jeans strl 34

http://www.tradera.com/POP-Mammabyxor-Jeans-strl-34-auktion_163202_110037606

Coola Bruden! :)

foto115 (MMS)

Testade att mobil-blogga :)


Sömn?

Åkte till stan och hälsade på mamma igår. Var på Barnenshus och köpte födelsedagspresenter till Livia! Känns konstigt att det är mindre än 3 veckor tills hon blir 2 år!! Och Leona blir redan 2 månader! Livia stannade kvar i stan, hon ska åka med Håkan hit imårn. Anders är och skruvar, så nu är det bara jag och Leona hemma, fast hon sover nu. Jag har spelat Bingolotto. Fick en lott av Larsen, för han hade inte tid att spela! Men såklart så vann jag ingenting! :/ Jag måste nog komma på nåt annat sätt att bli rik på.. Hästar kanske? :P Nu funderar jag på att färga mitt hår. Det behövs verkligen! Har tänkt göra det i flera veckor, men jag är alltid så trött på kvällarna! Men det är väl inte så konstig när jag har två små barn. Skulle önska att Leona kunde sova lite bättre på nätterna. Hon vaknar 3-4 gånger varje natt. Och så vaknar Livia och ska sova i våran säng. Och nu i flera dagar så har hon fått för sig att hon ska vara vaken mitt i natten. Det kan ta upp till 3 timmar innan hon somnar om! + att Leona oxå vaknar. Det känns som att jag inte får sova nånting på nätterna. Men om några månader blir det säkert bättre! :) Nej nu måste jag färga mitt hår innan jag somnar!

Busar med Kingen! :)






























Skotertur i Havsnäs!

Livia är inte riktigt nöjd med sin skoter hjälm, hon ville hellre ha en ROSA! :)





Leona sover, som alltid när vi åker bil..





Hon sov även gott i pulkan.









Livia och snutten! :):)








Bakom mina solglasögon!

Har varit ute och handlat lite. Var tvungen att handla stövlar till Livia, så hon har ifall det blir så där himla blött igen! Dom hade några på rea, men såklart inte i hennes storlek! Så då hittade jag några andra röda, men dom fanns inte heller! Så det blev dom här:



Dom är oxå jätte fina. Men jag hade velat ha röda eftersom hennes overall är röd! :) Fast det spelar väl inte så stor roll.. :)

Livia fick även ett par solglasögon. För hon blev så himla arg när solen lyste i ögonen på henne! Hon hade lite svårt att bestämma vilka hon skulle ha, men tillslut så blev det dom ROSA! :) Påsen/väskan hon fick till dom var jätte fin, så hon ville bara gå med den. Hon skulle absolut inte ha på sig solglasögonen, dom skulle ligga i väskan! Sötisen :) Men till slut fick jag faktiskt henne att ta på sig dom. Och när vi kom hem och jag skulle ta ur henne ur vagen, så upptäkte jag att hon sov! Egentligen ska hon ju sova efter lunch. Men vi får väl äta när hon vaknat ist. Leona ligger oxå och sover. Det är ganska skönt faktiskt. Jag sitter i soffan, och det är alldeles tyst! :)

Var förbi på Bilbolaget och träffade Anders oxå. Han är snart klar med bilen. Så då kommer jag att ha en bil, en kombi! :) Det är ju ett måste när man har barn. Iaf när man har två, och har en syskonvagn! Lite svårt att få in den i Anders S60.. :P

Undra var vi ska hitta på resten av dagen då? Det är ju faktiskt några timmar kvar. Men det känns som hela dagen har gått.. Kanske är för att man vaknar före kl sex! Om jag vill, så hinner jag juh med mycket under en dag. Har faktisk tvättat 3 maskiner i dag oxå! :) För vi har juh faktiskt vatten nu! Fick tillbaka vattnet samma dag. Och det var juh tur det!

Har föresten hittat huset som jag SKA köpa nu! :) Lr det är två hus. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilket jag vill ha.. :)

http://www.brahus.se/Default.aspx?mid=3&hid=48


http://www.myresjohus.se/Vara-hus/2-planshus/hus-ekenas.aspx



http://www.brahus.se/Default.aspx?mid=3&hid=1



Fast nu när jag satt och tittade så hittade jag många fler som var bra. Svårt att välja.. Tur egentligen att jag aldrig kommer behöva välja på riktigt! För jag kommer juh aldrig ha råd att köpa ett sånt hus, tyvärr. Men det kanske finns nån snäll person som vill köpa det till mig? :) Lr så skulle jag kanske vinna massa pengar.. Ja det lät bra! Undra hur mycket jag ska vinna då.. 20 miljoner borde väl räcka? Då klarar jag mig ett tag, kan köpa hus och skänka bort till min familj oxå! Men undra vad jag ska vinna på då? Bingolotto kanske, det är juh roligt att spela! :) Kan man vinna så mycket där? Om man kan det så ska jag vinna nu på söndag. Imårn alltså. Imårn kommer jag att vara miljonär! Det ni! ;) Då ska jag bjuda min familj och alla mina vänner på en resa. Det borde jag kunna göra, jag har juh inte så många vänner.. :P Ja det är mycket man skulle kunna göra om man hade pengar. Dom säger att man inte blir lycklig av pengar, och det kan väl vara sant, men hur lycklig blir man när man ligger i sängen på kvällen och funderar över hur man ska klara av att köpa mat resten av månaden? Lr att man aldrig kan hitta på nåt med sina barn, för att man inte ha råd! Nej jag är j*vlig less på att inte ha pengar! Och därför vill jag komma på vad jag ska plugga, så att jag kan göra det, och sen förhoppningsvis få ett jobb oxå! Jag vill kunna ge mina barn allt i världen, som det är just nu är allt dom får min kärlek, men jag hoppas att dom klarar sig ett tag på det! :)

Nu ska jag väcka Livia och laga mat! :)

Fredag!!

Idag är det fredag, skönt! :) Fast jag vet inte vad vi ska hitta på i helgen.. Blir nog bara hemma. Anders ska väl skruva i bilen, som vanligt! :P

Igår var vi på BVC. Leona hade inte gått upp lika mycket den här gången "bara" 300 g. Så nu väger hon 5520 g. Hon har nästan gått upp 2 kg på 6 veckor! + att dom går juh ner lite i början oxå!

Fick se första riktiga leendet igår oxå! :) Jag och Livia sjöng "Mössens Julafton", och det tyckte hon tydligen lät roligt. :) Det kanske var min fina sångröst! :P

I natt vaknade hon bara 1 gång, kl 03! Och sen kl 06 oxå, som alltid. Jag hinner precis ge henne mat innan Livia vaknar. Fast Livia tycker att det är ganska skönt att ligga kvar i sängen en liten stund (oftast) så vi klev inte upp förrens kl 07! :)

Har inga planer för dagen, men nåt ska vi väl kunna hitta på! :)

Utan vatten!

Jag vill flytta, NU! Lr helst igår, för idag har vi inget vatten heller! Hyresvärden har inte betalat vattenavgiften, så dom var här och stängde av vattnet idag! Och man känner sig juh inte alls handikappad utan vatten!! Kan juh inte ens gå på toaletten! Har bott här typ ett halv år, och under den tide har dom stängt elen, värmen och nu vattnet! Det måste juh vara nåt fel på den där människan.. Hoppas att vi hittar nåt annat snart så vi kan flytta! Men det verkar vara svårt..Tur att vi han tvätta och städa igår iaf. Jag hoppas verkligen att det kommer tillbaka senast imårn. Annars kan vi juh inte bo här! Man vill juh gärna kunna tvätta sig! Nej, ge mig nån annanstans att bo, nu tack!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!