Måndag 15 November 2010

Måndag igen. Veckorna går så fort! Snart är det jul! :) Planerade julen igår. Vi ska vara hemma, och (nästan) hela familjen ska hit! Ska bli roligt. :) Och spännande och se hur alla ska få plats. Vi blir ju 13 st. Men det löser sig alltid! Tänk att jag ska få fira jul med både mamma och pappa. Det var några år sen! Minns när jag var liten vad jobbigt det var. Vi var varannat år. Så vi behövde inte välja. Men det var ändå jätte jobbigt! Julen är en tid då (iaf jag) vill vara med dom jag tycker om mest av allt! Och att då tvingas "välja bort" nån, tycker jag är jätte jobbigt! Så i år bestämde vi oss för att vara hemma. Vi är ju faktiskt en egen familj nu! :) Och dom som vill får komma hit! Och så var det så många som ville komma hit, det gör mig jätte glad! :):)

Idag har Livia varit hemma. Eftersom det är måndag. Jag hade tänkt att vi skulle gå på Kyrkis. Men Leona sov så länge, och det finns ingenstan man kan ställa vagnen ute där. Så vi gick på BVC ist. Det var jätte många barn där oxå. Livia tyckte att det var jätte roligt! Det är ju tråkigt att bara vara hemma och leka med sina egna leksaker hela tiden. :P Jag tog enkelvagnen, så Livia fick åka pulka idag. Det tyckte hon oxå var roligt. Men det var ganska jobbigt för mig! Putta en och dra en! Värsta träningspasset! :) Det gick bra om man gick på vägen, men där det var massa snö var det inte lika roligt..

Imårn ska Livia på dagis. Jag ska nog gå och beställa en klipptid tror jag. Till mig och Livia. Skulle ha färgat håret oxå, så det måste jag nog oxå köpa.. Mycket att göra imårn! :)

Lördag 13 November 2010

Idag har jag varit på Första hjälpen utbildning för barn. Det var jätte intressant och det känns bra att veta vad man ska göra om det skulle vara så att det händer nåt! Jag blir nästan lite rädd när jag tänker på hur lite jag visste innan! Nu vill jag att alla som ska vara i närheten av mina barn, när inte jag är med, ska kunna det här! Bara en sån sak som att dom sätter nåt i halsen. Det kan ju hända, och händer väldigt ofta! Det har inte hänt mina barn, som tur är, men det KAN hända. Och nu vet jag hur jag ska göra om det skulle hända!

Livia sover hos mormor i natt. Känns så konstigt när hon inte är hemma. Nu sover dom iofs. Men det känns ändå att det saknas nån här.. Tusen pussar och kramar innan jag skulle åka. Från mig. Hon tyckte mest att jag skulle åka! :) Min underbara lilla tjej, som inte är så liten längre. Tänk att hon blir 3 år. Fattar inte vart tiden tagit vägen? Och Leona blir snart 1 år! Vart är mina små bebisar? Tror att det är dax för en till snart.. :) Fast jag tycker att det är roligt när dom blir äldre oxå. Det är så roligt nu när Livia kan prata riktigt. Och hon säger väldigt mycket roliga saker! :D Och Leona är så duktig, hon går nog snart! Lite tidigare är hon är Livia var. Men då var Livia tidigare med att prata. Alla barn är olika, och det är det som är så roligt med dom. Jag blir så glad bara jag tänker på dom! Tänk att jag har gjort nåt så underbart som mina barn! Dom gör verkligen mig till världens lyckligaste! <3

Anders är och köper godis, sen ska vi se på film. :) Får väl se hur mycket jag orkar titta, är såå trött! Har varit det några dagar nu, och det hjälper tydligen inte med att lägga sig tidigt.. Men så är det väl när man har små barn, det är underbart, men man blir väldigt trött! :)

Pampers Active Fit




Har genom Buzzador fått prova Pampers nya blöja Pampers Active Fit. Eftersom den är så tunn så var jag rädd att den inte skulle hålla tätt. Men det gjorde den faktiskt! Har använt den både på dagen och natten. Det jag inte tyckte var bra är att det inte fördelas över hela blöjan. Lite svårt att förklara, men ni som har testat förstår säkert vad jag menar. Det känns som att allt samlas fram, och då blir det som en "klump" där, och ingenting bak! Men annars tycker jag att den var bra. Skulle som förbättra den ännu mer så skulle jag fortsätta köpa den! :)



Pampers http://www.pampers.se/sv_SE/home

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!