Onsdag 23 Februari 2011

Idag var det kallt! Livia fick vara hemma från dagis idag. Så slipper dom gå ut när dom inte måste. Men det var väldigt fint väder, synd att det inte var lite varmare.. Ska på BVC med Leona idag innan jag börjar jobba.1-års kontroll. Hoppas hon inte får feber den här gången! Livia ska till sin mormor sen. Och sova där i natt. Hon blev så besviken när hon inte fick göra det i helgen, så då skulle hon få göra det nu när mamma ändå var ledig. Jag tycker det är lite jobbigt att skriva med mobilen, så det blir inte så långa inlägg. Och inga bilder, för det vet jag inte hur man gör! :P Längtar tills imårn, för då ska jag klippa mig!! :) Tror jag ska boka en tid till Livia imårn oxå. Det var ett tag sen hon klippte sig nu. På lördag ska vi på dop. :) Jag vet vad jag ska ha på mig, konstigt nog, men jag vet inte vad barnen ska ha.. Det finns ju typ inga fina barnkläder här, så det är lite tråkigt. Men jag hittar säkert nånting :)

Lördag 19 Februari 2011

Idag har jag jobbat. Trodde inte att vi skulle ha så mycket folk eftersom det var så kallt. Men det var faktiskt jätte bra! Det är skönt för då går tiden fortare. :) Sen har vi varit hos pappa och Mia och ätit middag och tårta. Så då behövde jag inte laga mat idag heller. :) Nu sitter jag och "tittar" på Melodifestivalen. Vet inte varför egentligen. Det är ju helt värdelöst! Men det är det ju på alla kanaler. Fattar inte varför dom inte visar några bra filmer! Och sen när det är en film så börjar dom ju så sent! Typ 21.30, pluss att det är massa reklam. Då har man ju somnat innan filmen är slut! :P Tror inte att det dröjer länge innan jag lägger mig. Är så trött!!

Fredag 18 Februari 2011

Länge sen jag skrev nåt här nu!! Men jag har inte haft lust att skriva nåt. Och sen sitter jag typ aldrig vid datorn längre! Och jag tycker inte att det är så roligt att skriva såhär mycket med mobilen. Fast det gick ganska bra nu iaf. :) Det här hänt väldigt mycket i mitt liv sen sist jag skrev här. Vi har haft en underbar jul. Leona har fyllt 1 år. Vi har börjat renovera lite. Jag har börjat jobba. Och så är det lite andra saker. Som jag kanske berättar senare. :) Tycker det är jätte skönt att få börja jobba. Jag jobbar bara halvtid, för Leona har ju inte börjat på dagis än. Jag ville inte jobba så mycket när hon börjar heller. Kanske 65%. Och så kommer Anders att vara hemma fredagar. Ja förresten, jag har ju slutat snusa oxå! Är faktiskt stolt över mig själv :) Nu sover barnen och jag ska ha myskväll men min älskling <3 Får väl se om det tar lika lång tid tills nästa gång jag skriver. :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!