Lindex

Lindex Shop Online - Topp Lindex Shop Online - Byxa Lindex Shop Online - Tunika Lindex Shop Online - Leggings Lindex Shop Online - T-shirt Lindex Shop Online - Jeans Lindex Shop Online - Topp Lindex Shop Online - Velourbyxa Lindex Shop Online - Tunika Lindex Shop Online - Leggings Lindex Shop Online - Body Lindex Shop Online - Velourbyxa Lindex Shop Online - Body Lindex Shop Online - Joggingsbyxa Lindex Shop Online - Body Lindex Shop Online - Kjol med leggings

Leona vill ha :)


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Livia vill ha :)


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Måndag 11 oktober 2010

Idag är det måndag! Om det är nån som har missat det. :p Själv har jag ingen koll alls på dagarna. Trodde att det var tisdag i dag.. Jag vet att när Anders är ledig, då är det antingen lördag lr söndag! :) Tur att jag har en almanacka som jag kan skriva upp saker som jag måste komma ihåg att göra, och att det står dag och datum på min mobil. Annars skulle jag nog glömma allt! :P Tycker att dagarna, veckorna, månaderna och till och mer åren bara försvinner! Tänk att det är 2½ år sen Livia föddes. Snart blir hon 3 år! Och Leona då, som nyss föddes, hon blir 1 år om 3 månader! Det känns som att hela mitt liv passerar och jag hinner inte riktigt med. Fast jag har väl några år kvar av mitt liv, hoppas jag. :) Jag tycker det är tråkigt att småbarns-tiden går så fort. Men samtidigt så längtar jag oxå tills dom blir lite äldre, det är så mycket jag vill göra och uppleva tillsammans med dom! Mina barn är verkligen det bästa som hänt mig! Dom gör mig så lycklig. <3 Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv som jag gör nu efter jag fått mina barn! Den kärlek man känner för sina barn kan man inte beskriva, och jag hoppas alla får uppleva den! :)

Annar har vi inte gjort alltför mycket idag. Varit hemma mest. Förutom att jag varit på skolan (!) en sväng, ja jag ska börja plugga lite :), och så har jag varit och handlat. Och så har mamma och Bella varit här. Har varit ut i förådet och hämtat in lite mer vinterkläder oxå. För gud vad kallt det är ute nu! :S Och kallare kommer det bli.. Men det är väl för att det blåser så himla mycket som det känns så kallt! Jag hade lite panik för att jag trodde att jag inte hade nån vinterjacka till Livia. Men det var ju tur att jag inte gick och köpte nån. För jag hittade 2 st som var lite stora förra vintern, och som hon kunde ha nu. Så det var ju bra! Men skor måste jag köpa till henne. Och det är ju inte heller billigt.. Dom jag köpte förra vintern är ju alldeles för små nu. Kostade ju bara 700 kr. Men det är ju tur att lillasyster kan ärva. :) Det är inte mycket jag har behövt köpa till Leona. Hon får bara ärva alla kläder! :) Men så länge dom är så små så blir dom ju inte direkt slitna. Och så tycker jag att det är roligt att få använda alla kläder jag tycker är fina igen. :)

Nej nu har jag inget mer roligt att berätta. Ska kanske gå och se om det är nåt roligt på tv! :)

Fredag 8 oktober 2010

Imårse fick jag väcka Leona kl 08.15 för att vi skulle hinna till dagis! Hon tycker verkligen om att sova! :) Dom lägger sig juh vid 19 båda två, så hon sover minst 12 timmar varje natt! Livia sover iofs ganska länge hon oxå. Vid sju brukar hon vakna.. Iaf just för tillfället. Hon har ju haft perioder när hon vaknade innan kl 05 oxå! Då var det inte så roligt att kliva upp och göra gröt! Men jag var ju tvungen eftersom hon inte ville ha välling. Hade hon velat det så hande hon säkert bara ätit och sen somnat om. Därför är jag så glad nu för att Leona äntligen vill ha det! Så på morgonen, om vi har bråttom så får hon välling. Det går mycket fortare att ge henne det. Det tar inte ens 5 min för henne att dricka upp 220 ml! :)

Efter jag hade lämnat Livia på dagis idag så la vi oss och sov en stund, jag och Leona. :) Det var väldigt skönt! Så nu kanske jag orkar vara vaken en stund ikväll, så inte Anders tycker att jag är så tråkig som går och lägger mig så tidigt! :P

Vi var på Dollar idag (som alla andra fredagar :)) och då köpte jag faktiskt en julklapp. Årets första. :) Lika bra att börja om man hittar nåt bra. Jag köpte en "doktorväska" med massa saker i till Livia. Hon har ju tittat på Lotta, :) så hon brukar ta en vattenflaska och ställa på min mage, och så ska jag hosta medans hon lyssnar! :) Så det blir hon nog glad för. Hoppas jag. :)

Nu sover min flickor och jag ska sätta mig i soffan med mitt godis och titta på tv och vänta på att Anders kommer hem. Han är och skruvar. Ovanligt va? :)



Satt igår och funderad lite över mitt liv.. Och hur bra jag har det. Underbara barn och en underbar sambo! Mitt liv är helt enkelt perfekt! Ville bara berätta det. :)

Onsdag 6 oktober 2010

Imårse när jag vaknade så trodde jag att jag hade blivit blind! Iaf på ena ögat.. :P Ögonen är ju alltid lite svullna på morgonen. Men på mitt onda öga så såg jag knappt nånting! För under natten hade det svällt ännu mera! Kul! Och väldigt snygg var jag oxå! :D Men idag har jag iaf varit upp på sjukan. Läkaren sa att jag hade en inflammation i ögonlocket?! Vet inte hur jag fått det, eller varför. Men nu hoppas jag iaf att den här salvan jag fick utskriven ska göra mig normal igen! :) Ja och salva är ju väldigt roligt att ha i ögat! Det tar ju en timme efter jag lagt i salvan tills jag kan se normalt igen! Så hela min värld är ganska suddig nu. :P

Har inte gjort alltför mycket idag. Gick till mamma, var på sjukan som sagt, sen hem och lagade mat. Det blåser ju så kallt ute så man vill ju nästan inte vara ute. Hade på regnskyddet på vagen så det inte skulle blåsa rakt i ansiktet på barnen! Vill ju inte att dom ska frysa!

Har funderat på om jag ska försöka sluta snusa, IGEN! Jag har ju lyckats sluta 2 gånger innan. (Fråga mig inte varför jag började igen!) Men jag vet ju att jag klarar av det iaf. :) Ska nog köpa nikotin fria och sluta lite eftersom. Mest för min familjs skull. :) Eftersom jag nu inte är gravid så behöver jag ju inte sluta tvärt heller. Men jag ska nog fundera på det ett tag till. Och planera lite hur jag ska göra.. :D Anledningen till att jag vill sluta är för att det är så dyrt! Annars hade jag nog inte gjort det. Men jag vet att det kommer bli svårt. Särskilt när typ ALLA mina kompisar snusar! Jag får skaffa nya kompisar tror jag! Haha! Anders snusar ju oxå, men han snusar lös, så det går ändå ganska bra. Och sen har inte han sin dosa framme hela tiden så jag ser den. För det tycker jag är jobbigt när man ska sluta, att se alla andra som snusar!

Imårn ska vi på BVC. Både Livia och Leona ska med. :) Det var så länge sen jag var dit med Livia, så jag vill se att hon har gått upp nåt! Växt på längden har hon iaf, för hon har växt ur alla sina kläder snart! Vissa byxor som är storlek 98 är för korta!

Nej nu ska jag sätta mig i soffan och titta på tv. Först Bonde söker fru, :) och sen GREY`S!!

Ha en trevlig kväll! :)


Försökte lägga in några bilder, men det funkar ju inte, varför??!!!!

Tisdag 5 oktober 2010

Jag har fortfarande ont i mitt öga! Men det är inte rött. Så jag hoppas det inte är ögoninflammation.. Började göra ondare när jag gick och hämtade Livia på dagis. Det blåste ju så mycket ute! :P Men vi slapp regenet iaf. Leona somnade så hon sover ute i vagnen nu. Får se hur länge hon sover. Hon sover nämligen bättre inne än ute.. Brukar det inte vara tvärt om..? Livia ville ju inte alls sova inne. Hon är oxå mer lätt väckt än vad Livia är. Och det brukar väk oxå vara tvärt om, att det yngre barnet är mer van vid ljud.. Men alla barn är ju olika! :)





LEONA




LIVIA

Tisdag 5 oktober 2010

Försov oss imårse! Ovanligt? Nej! Jag stänger av klockan och tror att mina barn ska vakna, särskilt Livia som ligger bredvid mig. Men inte det! Vaknar 07.50! Ska vara på dagis 08.30 för fotografering!! Kollar på tel och ser att dom ringt från dagis, och Anders har oxå ringt. + att han har skickat ett sms där det står att det inte blev nån fotografering idag för fotografen var sjuk! Så det var väl egentligen tur för oss. För jag vet inte om vi hade hunnit dit till halv! Kvart i var vi där iaf. Men det  var ju tråkigt att det inte blev nån fotografering. Hoppas det blir av snart så vi hinner få korten innan jul. Det är ju bra julklappar! :)

Hade jätte ont i ögat när jag vaknade imårse oxå, och har det fortfarande. Fast det har blivit lite bättre. Hoppas det inte är ögoninflammation! :S Minns inte när jag hade det sist.. Om jag ens har haft det..?

Nu sover Leona och jag tror att jag ska gå och göra lite frukost och sätta mig i soffan och titta på tv. Kanske sova lite.. :P

Föresten var jag med om världens hemskaste sak igår! Leona sov som vanligt på fm, och jag och Livia låg i soffan och tittade på film. Jag var jätte trött, men Livia ser ju alltid till att jag inte somnar så länge hon är vaken! :) Men efter att tag så somnade jag, och när jag vaknade var filmen slut och det var alldeles tyst i huset. Jag känner med handen i soffan för att känna om Livia ligger där, (hon låg med huvudet mot mig i andra änden av soffan) men jag känner henne inte. Så jag ropar på henne, nästan skriker (för jag får ju panik) men hon svara inte! Då hör jag att Leona är vaken, så då tänker jag att då är säkert Livia där, för hon brukar kunna gå dit när hon hör att hon har vaknat. Men inte det. Jag kollar igenom hela huset, men ingen Livia. Kollar om skorna är kvar, och det är dom. Fast jag har ju alltid dörren låst, och då kan hon inte öppna. Nu har jag värkligen panik! Så jag går tillbaka till soffan för att hämta tel så jag kan ringa nån! Och då ser jag juh henne, under pippidockan, kudden och två filtar ligger hon, och SOVER! :) Men gissa om jag blev rädd?! Jag trodde nästan att nån varit här och tagit henne! Nu törs jag aldrig mer sova på dagen! :)








Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!